ΟΤΕ: Εκστρατεία ενημέρωσης για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2006 11:05

Με πρώτο σταθμό το Μπουρνάζι ξεκίνησε το ταξίδι της σε ολόκληρη την Ελλάδα η τεχνολογική Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης «ΟΤΕ on the Broadband» - Ευρυζωνικές Υπηρεσίες ΟΤΕ.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση και εξοικείωση του ευρύτερου κοινού με το Διαδίκτυο και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Τα εγκαίνια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου σε εκδήλωση στην πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι, παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, και πολλών επισήμων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, ξενάγησε τον Υπουργό στο χώρο της τεχνολογικής Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης, όπου και πλοηγήθηκε στο διαδίκτυο με ευρυζωνικές ταχύτητες.

Μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουλίου, η τεχνολογική Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης «ΟΤΕ on the Broadband» - Ευρυζωνικές Υπηρεσίες ΟΤΕ θα παραμείνει στην πλατεία Μπουρναζίου, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα οφέλη του internet και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ευρυζωνικές ταχύτητες και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Στη συνέχεια θα μετακινηθεί στο Θησείο, όπου και θα βρίσκεται από τις 6 έως και τις 9 Ιουλίου.

Μετά την Αθήνα, το πρόγραμμα θα περιηγηθεί σε όλη την Ελλάδα. Το ταξίδι του θα ολοκληρωθεί το 2007, έχοντας επισκεφθεί συνολικά 29 πόλεις- σταθμούς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα