Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2006 17:45
UPD:17:54

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/07/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Ναυάρχου Νικοδήμου 30, στον Δήμο Αθηναίων, στην συνοικία Πλάκα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανανέωση της εξουσίας του Διοικητικού Συμβουλίου να εκδίδει ομολογιακά δάνεια με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε μετοχές για ποσό όχι μεγαλύτερο του ημίσεως του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. 2. Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κν 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ 30/1988. Οι κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Τμήμα Μετόχων, Ναυάρχου Νικοδήμου, 30, 10556, Αθήνα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να παραδώσουν μέσα στην ίδια προθεσμία τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης στα γραφεία της Εταιρείας. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν όπως ακριβώς προβλέπεται πιο πάνω στην προηγούμενη περίπτωση. Επίσης μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να παραδοθούν στην εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης, στις περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/07/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Θέση Κύριλλο Ασπρόπυργος, Τ.Κ. 19 300, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με δωρεάν διάθεση μετοχών υπέρ των παλαιών Μετόχων, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και από κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από την υπεραξία αναπροσαρμογής αξίας ακινήτων και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας. Οι Mέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ανωτέρω Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αύλων Τίτλων (ΣΑΤ) ή, εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό στο ΣΑΤ, μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών ΑΕ και να καταθέσουν τις σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών, στα γραφεία της Εταιρείας (Θέση Κύριλλο, Ασπρόπυργος Τ.Κ 19300, τηλ. 210 55.95.223, Fax: 210 55 95 185), πέντε ημέρες τουλάχιστον πριν την Γενική Συνέλευση. Όσοι εκ των Μετόχων δεν καταθέσουν εμπρόθεσμα τα ανωτέρω στοιχεία, μπορούν να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στην Γενική Συνέλευση μόνον, μετά από σχετική άδεια της. Παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι να καταθέσουν εγκαίρως τις βεβαιώσεις τους και σε περίπτωση που δεν παρευρεθούν, τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως τους.

ΑΕΓΕΚ Α.Ε.

Α. Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 17/07/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από τη διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, και ταυτοχρόνως μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (α) με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών καθώς και ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της εταιρίας και (β) με συμψηφισμό μέρους ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της απορροφηθείσας εταιρίας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ βάσει του ισολογισμού μετασχηματισμού αυτής της 30ης Ιουνίου 2005, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας σύμφωνα με τα ανωτέρω. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας (Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20 Μαρούσι), πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνελεύσεως, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους (σε περίπτωση αντιπροσώπευσης). Γίνεται μνεία ότι οι μέτοχοι των οποίων οι μετοχές έχουν καταχωρηθεί από την εταιρία σε Ειδικό Λογαριασμό του Κεντρικού Αποθετηρίου και σε εικονική Μερίδα, πρέπει οι ίδιοι να ενεργήσουν για να μεταφερθούν εκ της προαναφερθείσας μερίδας οι μετοχές στους δικαιούχους τους, έτσι ώστε μετά τη δημιουργία από αυτούς Μερίδας και Λογαριασμού στο Σ.Α.Τ., να είναι δυνατή η συμμετοχή τους στην Συνέλευση, και πάντως όλες οι απαραίτητες ενέργειες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ώστε η βεβαίωση δεσμεύσεως των μετοχών τους να κατατεθεί στην εταιρία μέχρι την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία. Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Μετόχων της ΑΕΓΕΚ, στο τηλ. 210 6306002, fax 210 6306137, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Β. Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 17/07/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από τη διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, και ταυτοχρόνως μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (α) με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών καθώς και ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της εταιρίας και (β) με συμψηφισμό μέρους ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της απορροφηθείσας εταιρίας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ βάσει του ισολογισμού μετασχηματισμού αυτής της 30ης Ιουνίου 2005, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας σύμφωνα με τα ανωτέρω. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας (Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20 Μαρούσι), πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνελεύσεως, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους (σε περίπτωση αντιπροσώπευσης). Γίνεται μνεία ότι οι μέτοχοι των οποίων οι μετοχές έχουν καταχωρηθεί από την εταιρία σε Ειδικό Λογαριασμό του Κεντρικού Αποθετηρίου και σε εικονική Μερίδα, πρέπει οι ίδιοι να ενεργήσουν για να μεταφερθούν εκ της προαναφερθείσας μερίδας οι μετοχές στους δικαιούχους τους, έτσι ώστε μετά τη δημιουργία από αυτούς Μερίδας και Λογαριασμού στο Σ.Α.Τ., να είναι δυνατή η συμμετοχή τους στην Συνέλευση, και πάντως όλες οι απαραίτητες ενέργειες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ώστε η βεβαίωση δεσμεύσεως των μετοχών τους να κατατεθεί στην εταιρία μέχρι την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία. Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Μετόχων της ΑΕΓΕΚ, στο τηλ. 210 6306002, fax 210 6306137, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

FOLLI FOLLIE A.B.E.E.

Πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/07/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα κεντρικά γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο 23ο χιλιόμετρο νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στον ¶γιο Στέφανο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους ΕΥΡΩ 210.000.000 σε αντικατάσταση του υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρείας κατά το νόμο 3156/2003 και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (23ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Αγ. Στέφανος, Τμήμα Μετόχων) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή Τραπεζικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα, τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στην εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, επίσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, οι κ.κ. Μέτοχοι παρακαλούνται όπως μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα καταθέσουν στην εταιρεία και τυχόν πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/07/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 στα γραφεία της Εταιρίας, στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου δια της αύξησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Ισόποση μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς συμψηφισμό ζημιών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι κάτοχοι κοινών μετοχών με ψήφο. Κάθε κοινή μετοχή με ψήφο παρέχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση υποχρεούνται να δεσμεύσουν - μέσω του Xειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που έχει οριστεί για τη Συνέλευση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως. Οι μέτοχοι των οποίων οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν ως ανωτέρω πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που έχει ορισθεί για τη Συνέλευση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 18/07/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής (Μ.Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, ισόγειος όροφος, Αίθουσα Συνελεύσεων) με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για την αγορά, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ιδίων μετοχών της Εταιρείας, μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των κοινών και μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των προνομιούχων μετοχών της Εταιρείας, όταν αυτό απαιτείται, για την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος, εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την τήρηση των νομίμων διατυπώσεων προς τούτο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον νόμο (άρθρο 16§§5 επ. του κ.ν.2190/1920, όπως ισχύει). Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το άρθρο 17 του Καταστατικού της Εταιρείας, οφείλουν: - Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές, που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (οδός Μ.Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, Αμαρούσιο), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως. - Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην Εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΕ τις μετοχές, που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα ως άνω γραφεία της έδρας της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως. - Εάν, τέλος, δεν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους, να καταθέσουν τα αποθετήρια έγγραφα των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας (οδός Μ.Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, Αμαρούσιο) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνελεύσεως και με τήρηση της ίδιας προθεσμίας να καταθέσουν στην Εταιρεία τις σχετικές αποδείξεις καταθέσεως των αποθετηρίων εγγράφων των μετοχών, ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως.

ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, την 19/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30, στα γραφεία της εταιρείας, τα οποία βρίσκονται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, επί της συμβολής των οδών Αγίας Λαύρας αριθμ. 2 και Σαρανταπόρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Θέμα 1ον: Έγκριση: α) των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, ήτοι του ισολογισμού, του πίνακα διαθέσεως αποτελεσμάτων, του λογαριασμού ‘Aποτελέσματα Xρήσεως’ και του προσαρτήματος της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2005 έως 31.12.2005 β) της οικείας διαχειριστικής έκθεσης του Δ.Σ. και της έκθεσης των Ελεγκτών. Θέμα 2ον: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη διαχειριστική χρήση από 1.1.2005 έως και 31.12.2005. Θέμα 3ον: Εκλογή των προβλεπόμενων από τον νόμο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2006 έως 31.12.2006. Θέμα 4ον: Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχειριστική χρήση από 1.1.2005 έως 31.12.2005 και προέγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 1.1.2006 έως 30.6.2007. Θέμα 5ον: Έγκριση: α) των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, ήτοι του ενοποιημένου ισολογισμού, του ενοποιημένου λογαριασμού ‘αποτελέσματα χρήσεως’ και του ενοποιημένου προσαρτήματος της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2005 έως 31.12.2005 β) της οικείας ενοποιημένης διαχειριστικής έκθεσης του Δ.Σ. και της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών επί των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων. Θέμα 6ον: Εκλογή των προβλεπόμενων από τον νόμο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2006 έως 31.12.2006. Θέμα 7ον: Λήψη απόφασης για την υιοθέτηση μέτρων/λύσεων σύμφωνα με τα άρθρα 47 και 48 του ν. 2190/1920. Θέμα 8ον: Διάφορες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το άρθρο 28§ 1 του ν. 2190/1920 και το καταστατικό της εταιρείας, κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην ως άνω Πρώτη Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης στο Ταμείο της εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ως άνω ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 26/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της εταιρείας, 47ο Χλμ. Αττικής Οδού, Κορωπί, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εγκριση της συγχώνευσης της ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία EDRATEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ και τον διακριτικό τίτλο EDRATEC A.E. με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστή τους, ή σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στο Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία, (Τμήμα Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο διάστημα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους. Οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιοδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

ΛΑΝ - ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/07/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Έγκριση αποζημιώσεων και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 24 του ΚΝ 2190/20 για τη χρήση από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005 και έγκριση για σύναψη ειδικής σύμβασης εργασίας ή εντολής με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών. 3. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ελεγκτή για τη χρήση 2006. 4. Ενημέρωση περί εξαγορών και εφαρμογής της από 30/06/2005 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. 5. Τροποποίηση του ¶ρθρου 5 του καταστατικού με ενσωμάτωση αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου λόγω εξάσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών και λόγω μετατροπής μετατρέψιμων Ομολογιών σε μετοχές. 6. Επικύρωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Τροποποίηση της διάθεσης των Αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της 30/6/2005. 8. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της Εταιρείας και τις Οικονομικές Καταστάσεις για την χρήση από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005. 9. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της επαναληπτικής τακτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ.210-5708000, fax: 210-5708035).

KΛΩNATEΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/07/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (εταιρείας και ενοποιημένων) της χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Aπαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της Εταιρείας και τις Οικονομικές Καταστάσεις (εταιρείας και ενοποιημένων) για την χρήση από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005. 3. Έγκριση αποζημιώσεων και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Kαταστατικού για τη χρήση από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005 και έγκριση για σύναψη ειδικής σύμβασης εργασίας ή εντολής με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών. 4. Eκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Eλεγκτή για τη χρήση 2006. 5. Λήψη απόφασης σχετικά με τις προβλέψεις του άρθρου 47 του Κ.Ν.2190/20. 6. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες, πριν από την ημερομηνία της επαναληπτικής τακτικής Γενικής Συνέλευσης, στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ.210-5708000, fax:210-5708035).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ
  • ΜΠΟΚΑ



Σχολιασμένα