Μοσκοβισί: Μπαράζ επαφών και ομιλία στη Βουλή

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 07:25
UPD:07:46
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σειρά συναντήσεων θα έχει σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στη συνεδρίαση του Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί  με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (09:45), με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (13:15), τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση (11:15) καθώς και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο (10:00). Θα συναντήσει επίσης τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη (14:30) και την επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγή» Φώφη Γεννηματά (15:20).

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα πάρει επίσης μέρος σε ανταλλαγή απόψεων με μέλη της Βουλής των Ελλήνων, στις 11.30 π.μ. και θα μιλήσει στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα