Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2006 10:41
UPD:10:46

Sarros Securities: «Οι εξελίξεις σε σχέση με την Εμπορική Τράπεζα αλλά κυρίως οι ανακοινώσεις για την πορεία των μεγεθών των εισηγμένων για το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία των βασικών δεικτών του ελληνικού χρηματιστηρίου. Αξιοσημείωτη για τις αγορές και η χθεσινή ενέργεια της Β. Κορέας να πραγματοποιήσει δοκιμαστικές εκτοξεύσεις πυραύλων. Η ενέργεια αυτή μάλλον θα φέρει σε συνεδρίαση το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ για ενδεχόμενες κυρώσεις».

Praxis Securities: «Χωρίς αποκλίσεις από το χθεσινό μοτίβο αναμένεται να κινηθεί η αγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση εκτίμηση η οποία στηρίζεται αφενός στην έλλειψη σημαντικής ειδησεογραφίας και αφετέρου στη στάση αναμονής που διατηρεί η πλειοψηφίας της επενδυτικής κοινότητας εν όψει της απόφασης της ΕΚΤ για αύξηση των επιτοκίων κατά την αυριανή της συνεδρίαση».

Aspis Securities: «Ελαφρά ανοδικά αναµένεται να κινηθούν σήµερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ακολουθώντας τη χθεσινή άνοδο της Wall Street. Η τελευταία δεν θα λειτουργήσει σήµερα, λόγω της αργίας για την επέτειο της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Όσον αφορά την εγχώρια αγορά αναµένουµε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηµατιστήρια».

Euroxx: «Αμετάβλητος έκλεισε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους κατά τη χθεσινή συνεδρίαση με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Από τους επιμέρους δείκτες ο FTSE-20 παρουσίασε την μεγαλύτερη άνοδο ενώ ο FTSE-80 κατέγραψε τις μεγαλύτερες απώλειες. Στην Ευρώπη οι βασικότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες κινήθηκαν σταθεροποιητικά με το Λονδίνο να υποχωρεί οριακά, αργία για την Αμερική ενώ στην Ασία επικράτησε πτωτική τάση. Για σήμερα εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί η επενδυτική αδιαφορία στο Χ.Α. με τη χρονοσειρά τιμών να εμφανίζει πτωτική διάθεση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα