Νέα συνεργασία Swissport - Sky Express

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2006 14:23

Μία νέα μακροχρόνια συνεργασία υπογράφηκε μεταξύ της Swissport και της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Sky Express με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης σε επιβάτες και αεροσκάφη αντίστοιχα.

Η Sky Express, με παρουσία στον κλάδο των αερομεταφορών από το έτος 2005, δραστηριοποιείται στον τομέα των επιβατικών πτήσεων εσωτερικού προσφέροντας νέες επιλογές για την αεροπορική σύνδεσή τους με τα ελληνικά νησιά. Στον τομέα των εμπορευματικών πτήσεων, η Sky Express πρόσφατα παρέλαβε - μετά τη λήξη της σχετικής άδειας από τους αρμόδιους φορείς - και το πρώτο της εμπορευματικό αεροσκάφος τύπου Boeing 747, με στόχο την άμεση πραγματοποίηση διεθνών εμπορευματικών πτήσεων, πέρα από τα Ελληνικά σύνορα.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η απόκτηση δύο ακόμη αεροσκαφών Β747-400, με τα οποία θα πραγματοποιεί εμπορευματικές μεταφορές στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και μέσω Αθηνών για Χονγκ Κονγκ, Πεκίνο, Σανγκάι και άλλους σημαντικούς προορισμούς της ¶πω Ανατολής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα