Έως τις 29/6 οι αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό «Israel at 70: Innovation at its Best 2018»

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 11:20
UPD:11:23

Στις 29 Ιουνίου 2018 εκπνέει η προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό προώθησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας «Israel at 70: Innovation at its Best 2018» που διοργανώνει η πρεσβεία του Ισραήλ σε συνεργασία με τους Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων που καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή διεκδικώντας ως έπαθλο μια θέση στην επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ, που θα πραγματοποιηθεί 2-6 Σεπτεμβρίου 2018.

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα της αποστόλης θα δώσει την ευκαιρία στον εκπρόσωπο της νικήτριας ομάδας να συναντηθεί με Ισραηλινούς αντιπροσώπους επενδυτικών κεφαλαίων (VC’s) και εταιρειών, angel investors αλλά και στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων. Επιπλέον εξασφαλίζεται η συμμετοχή του στο φεστιβάλ καινοτομίας «DLD Tel Aviv Innovation Festival», το μεγαλύτερο συνέδριο υψηλής τεχνολογίας του Ισραήλ.

Οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε pitching event στις 10 Ιουλίου όπου 5 διακεκριμένοι κριτές από Ελλάδα και Ισραήλ θα αναδείξουν τη νικήτρια ιδέα.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα