Εν πλω η Navios Maritime Containers για τον Nasdaq και νέες επενδύσεις

Στρατηγική: Προς ενίσχυση στόλου με εννέα containerships και δημόσια προσφορά μετοχών έως 100 εκατ. δολ.
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 09:44
UPD:09:44
facebook/Hyundai Merchant Marine

Η Navios Containers θα εντάξει στον στόλο της το πλοίο «Hyundai Hongkong» από τη Navios Partners με οψιόν αγοράς για άλλα τέσσερα πλοία από την ίδια εταιρεία, καθώς και άλλα τέσσερα containerships από τρίτη ανεξάρτητη ναυτιλιακή εταιρεία

Από την έντυπη έκδοση 

Του Λάμπρου Καραγεώργου
[email protected]

Ρότα για τη χρηματιστηριακή αγορά του Nasdaq έβαλε η Navios Maritime Containers, η οποία παράλληλα στοχεύει στην αγορά εννέα πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων συνολικής αξίας άνω των 380 εκατ. δολαρίων.

Ειδικότερα, η Navios Maritime Containers είναι η έβδομη ναυτιλιακή εταιρεία του ομίλου Navios της κ. Αγγελικής Φράγκου, η οποία ιδρύθηκε το 2017 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στα containerships. Η Navios Containers, που έχει ήδη μέσω εξαγορών έναν στόλο από 25 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει ένα containership από τη συγγενή εταιρεία Navios Maritime Partners L.P. (Navios Partners) και έχει και μία οψιόν για την αγορά άλλων τεσσάρων πλοίων από την ίδια εταιρεία. Παράλληλα προχώρησε στην αγορά τεσσάρων containerships από τρίτη ανεξάρτητη ναυτιλιακή εταιρεία.

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα