Προσλήψεις 1.700 νοσηλευτών μέσα στους δύο επόμενους μήνες

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2006 12:12

Προσλήψεις 1.700 νοσηλευτών μέσω ΑΣΕΠ, μέσα στους δύο επόμενους μήνες, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, αναμένεται μέσα σε δυο μήνες ένα σημαντικό κύμα υποστήριξης στο προσωπικό με προσλήψεις νοσηλευτών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να καταργηθεί το ΑΣΕΠ, το οποίο είναι εγγυητής της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Ωστόσο, σημείωσε, οι διαδικασίες έχουν επιταχυνθεί και σύντομα θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η σημερινή συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών συνεργασιών του με τον πρωθυπουργό, τον οποίο και ενημέρωσε για όλα τα προγράμματα που προχωρά το υπουργείο στον τομέα της Υγείας. Είναι γνωστή η ευαισθησία του πρωθυπουργού για τα θέματα αυτά, είπε ο κ. Αβραμόπουλος, και πρόσθεσε, ότι η Υγεία βρίσκεται σε καλό δρόμο και ότι έχουμε αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό.

Από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Αβραμόπουλος μετέβη στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου όπως είπε, σημειώθηκε ένα σημαντικό επιστημονικό επίτευγμα, η μεταμόσχευση ήπατος σε ασθενή, ενώ υπογράμμισε ότι αυτό συμπληρώθηκε με τη δημιουργία τράπεζας μοσχευμάτων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα