Συμβολαιογραφικός Σύλλογος: Ανεστάλησαν πλειστηριασμοί που προκάλεσαν κινητοποιήσεις

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 12:51
UPD:12:51
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι πλειστηριασμοί για τους οποίους έχει ανακοινώσει κινητοποίηση σήμερα το μεσημέρι η Κίνηση πολιτών έχουν ανασταλεί και δεν αφορούν σε καμία των περιπτώσεων πρώτη κατοικία, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, τονίζεται, δύο εκ των πλειστηριασμών στους οποίους αναφέρεται η εν λόγω Κίνηση πολιτών και ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της Καποδιστρίου ανεστάλησαν μετά από υπαγωγή των οφειλετών στο δίχτυ προστασίας που προσφέρει ο σχετικός νόμος Κατσέλη.

Επίσης, συνεχίζει η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, ο τρίτος πλειστηριασμός που επίσης αναφέρεται από την Κίνηση πολιτών, αφορά αγροτεμάχιο στο Ωρωπό για οφειλές 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος υπογραμμίζει ότι έχει δεσμευτεί ότι «θα ενημερώνει με συνέπεια και εγκυρότητα τους πολίτες σχετικά με τη διαδικασία των πλειστηριασμών και τα σχετικά στοιχεία παρέχοντας ουσιαστικές υπηρεσίες στην κοινωνία, αντικρούοντας επικοινωνιακά τεχνάσματα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα