Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2006 10:21

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά συνδυάστηκε χθες με τις ευρωπαϊκές αγορές, βοηθούμενη όμως από τη μετοχή της Εθνικής τράπεζας που πραγματοποίησε το 40% του συνολικού τζίρου της αγοράς. Ο όγκος συναλλαγών συνεχίζει να είναι χαμηλός για τις θετικές αποδόσεις που παρουσιάστηκαν χτες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές μας. Για σήμερα αλλά και τη συνέχεια της εβδομάδας παραμένουμε από επιφυλακτικοί έως αρνητικοί για την αγορά».

Aspis Securities: «Οι ανησυχίες για τα κέρδη των µετοχών της τεχνολογίας στο β’ τρίµηνο επηρέασαν χθες αρνητικά τη Wall Street. Με δεδοµένη και τη συνέχιση της ανόδου των τιµών του πετρελαίου, οι διεθνείς αγορές αναµένεται να παρουσιάσουν τάση συσσώρευσης σήµερα. Ανάλογη θεωρούµε ότι θα είναι η εικόνα και στην εγχώρια αγορά µε τις µετοχές του τραπεζικού κλάδου να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».

Euroxx: «Κέρδη 0,82% κατέγραψε ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους την Τετάρτη… Οι ευρωπαϊκές αγορές έκλεισαν σε θετικό έδαφος σε αντίθεση με την Αμερική που δέχτηκε ισχυρές πιέσεις λόγω των ανησυχητικών εξελίξεών στο Διεθνές γεωπολιτικό περιβάλλον καθώς και στα αρνητικά μακροοικονομικά στοιχεία (διεύρυνση εμπορικού ελλείμματος). Για σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α να κινηθεί πτωτικά οδηγούμενη από το αρνητικό κλίμα που επικράτησε στην Αμερική και στην Ασία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα