Carrefour: Στη βουλγαρική αγορά μέσω της Μαρινόπουλος

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2006 13:44

Εντός της επόμενης διετίας αναμένεται να ανοίξει στη Βουλγαρία -και πιθανότατα στη Σόφια- το πρώτο σούπερ μάρκετ της γαλλικής αλυσίδας Carrefour, το οποίο προβλέπεται να λειτουργήσει υπό την εποπτεία της ελληνικής εταιρίας Carrefour Μαρινόπουλος, υπεύθυνης για την ελληνική, βουλγαρική και κυπριακή αγορά.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η γαλλική αλυσίδα λιανικής πώλησης έχει αρχίσει ήδη να δημοσιεύει στον βουλγαρικό Τύπο αγγελίες για την πρόσληψη των διοικητικών στελεχών της στη Βουλγαρία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ντνέβνικ".

Αν και η Carrefour Μαρινόπουλος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το όλο εγχείρημα, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι, πράγματι, θα είναι υπεύθυνη για την επέκταση στη βουλγαρική αγορά, αλλά και ότι στόχος είναι η υλοποίηση της επένδυσης μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Ντνέβνικ", το πρώτο σούπερ μάρκετ "Carrefour" της Βουλγαρίας ενδέχεται να ανοίξει στη λεωφόρο "Tsarigradsko Shose" της Σόφιας, όπου πρόκειται να υλοποιηθεί μεγάλο επενδυτικό σχέδιο στον τομέα της αξιοποίησης και διαχείρισης ακινήτων (real estate).

ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα