FF: Εν αναμονή ανακοινώσεων για αλλαγές προσώπων, εσωτερικό έλεγχο

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 16:08
UPD:18:00
ffgroup.com

Αλλαγές προσώπων στο διοικητικό της συμβούλιο αλλά και πρωτοβουλίες αναφορικά με τις εν εξελίξει διαδικασίες οικονομικού και εσωτερικού ελέγχου κυοφορούνται στον όμιλο Folli Follie.

Μεταξύ άλλων, ο Qian Jiannong, αντιπρόεδρος της Fosun International, ο οποίος κατείχε θέση μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης αντικαθίσταται από τον Zhang Haolei, κορυφαίο στέλεχος του ομίλου Fosun που έχει την ευθύνη της ελληνικής αγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα είδαν το φως πληροφορίες, που θέλουν να βρίσκεται στον αέρα η συμφωνία για ανάθεση του επανελέγχου των οικονομικών στοιχείων της Folli Follie Group (FFG) στην ΕΥ.  Eνώ όλοι θεωρούσαν πως ο έλεγχος έχει ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου, αποδεικνύεται πως όχι απλώς δεν αναμένεται σύντομα πόρισμα, αλλά πιθανότατα η σχετική διαδικασία δεν έχει καν ξεκινήσει. 

H Επιτροπή Κεφαλαιαγορά είχε δώσει «μικρή περαιτέρω χρονική προθεσμία» για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και στην περίπτωση που αυτή δεν προκύψει θα γινόταν «προγραμματισμός επόμενων ενεργειών». 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα