Η Uber επεκτείνει την ενοικίαση ποδηλάτων

Ηλεκτροκίνηση: Η υπηρεσία Jump στο Βερολίνο
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 19:56
UPD:19:56
REUTERS/Ginnette Riquelme

Από την έντυπη έκδοση 

Την πρόθεσή της να επεκτείνει την υπηρεσία ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλάτων της (on demand) στην Ευρώπη ανακοίνωσε χθες η Uber Technologies, σε μία απώτερη προσπάθεια να εξαπλώσει τις διεθνείς υπηρεσίες της, συμπεριλαμβάνοντας και πιο φιλικές προς το περιβάλλον φόρμες μετακίνησης. 

Πιο συγκεκριμένα, η Uber ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να φέρει τις υπηρεσίες ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλάτων της Jump στο Βερολίνο πριν από το τέλος του καλοκαιριού, με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις να ακολουθούν σύντομα. «Όταν χρησιμοποιήσεις αυτά τα ποδήλατα, νοιώθεις όπως ο Σούπερμαν» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Uber Ντάρα Κοσροβσάχι (φωτογραφία), στο πλαίσιο τεχνολογικού συνεδρίου στο Βερολίνο. Η ανακοίνωση αυτών των σχεδίων λαμβάνει χώρα λίγους μόλις μήνες αφότου η Uber αγόρασε την υπηρεσία Jump τον Απρίλιο, στην πρώτη εξαγορά που πραγματοποιεί από πέρυσι, οπότε ο κ. Κοσροβσάχι ανέλαβε το αξίωμα του διευθύνοντος συμβούλου. Στόχος της Uber είναι να συμπεριλάβει και άλλες υπηρεσίες, από διανομή φαγητού έως ταξίδια. 

Επίσης, η Uber θα μεταφέρει την υπηρεσία της UberGreen για μετακίνηση με ηλεκτρικά οχήματα στη γερμανική πρωτεύουσα στη διάρκεια του τρέχοντος έτους, καθώς στόχος της είναι να προωθήσει την τάση ηλεκτροκίνησης σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Τα νέα προϊόντα που προωθεί η εταιρεία στη Γερμανία αποτελούν παράδειγμα της «νέας Uber», όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος προσπαθεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εταιρείας του σε αγορές «μέσω συνεργασιών και διαλόγου».   



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα