Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2006 10:19

Fortius Finance: «Αυτή την φορά ο ΓΔ δεν μπόρεσε να κινηθεί κόντρα στο διεθνές αρνητικό κλίμα, ενώ ουσιαστικά κατέστησε και την υπεραπόδοσή του έναντι των ευρωπαϊκών δεικτών στη συνεδρίαση της Παρασκευής ως μη γενόμενη, καθώς σωρευτικά στις δύο συνεδριάσεις κατέγραψε μεγαλύτερες απώλειες έναντι αυτών των ξένων δεικτών.

»Η πορεία των ξένων δεικτών αναμένεται να αποτελέσει για μια ακόμα φορά ουσιαστικό σημείο αναφοράς σήμερα, με το ζητούμενο από τεχνικής απόψεως να είναι η διατήρηση του ΓΔ πάνω από τη στήριξη των 3.500 μονάδων (σε

περίπτωση διάσπαση αυτής με αυξημένο όγκο συναλλαγών ο ΓΔ θα οδηγηθεί προς τις 3.400 μονάδες)».

Aspis Bank: «Αδύναµη ανοδική αντίδραση σηµειώθηκε χθες στη Wall Street, καθώς τα αποτελέσµατα που δηµοσίευσε η Citigroup ήταν ελαφρώς κατώτερα των εκτιµήσεων. Σήµερα αναµένεται να σηµειωθούν µικτές τάσεις στις διεθνείς αγορές. Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, θεωρούµε πιθανή µια ανοδική αντίδραση καθώς η πτώση κατά 3,1% του Γενικού Δείκτη ήταν σηµαντικά µεγαλύτερη από των υπόλοιπων ευρωπαϊκών αγορών χωρίς προφανή λόγο».

Euroxx: «Σημαντικές απώλειες της τάξεως του 3,10%, κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους την Δεύτερα… Στην Ευρώπη και την Ασία οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες υποχώρησαν, ενώ στην Αμερική κατέγραψαν οριακά κέρδη. Για σήμερα αναμένεται ότι η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. θα κινηθεί σταθεροποιητικά, με το βλέμμα στραμμένο στις Ευρωπαϊκές Αγορές».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα