Ανάκληση κεραμικού μπολ

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2006 15:14

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Θανάσης Σκορδάς ανακοίνωσε ότι μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο στο προϊόν «κεραμικό μπολ για δημητριακά, χρώματος μπλέ εσωτερικά και λευκού με κόκκινες, μπλε και πράσινες λωρίδες εξωτερικά», του οίκου RITZENHOFF & BREKER Γερμανίας και μετά το αποτέλεσμα της πρώτης εξέτασής του από το Γενικό Χημείο του Κράτους, η εταιρεία ΕSPRIT ΑΕ σε συνεργασία με τη ΓΓ Καταναλωτή προβαίνει σε ανάκληση του προϊόντος, καθώς μπορεί να μεταφέρει στα τρόφιμα τα συστατικά μόλυβδο και κάδμιο, σε ποσότητες ανώτερες από τα επιτρεπτά επίπεδα, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία.

Η εταιρεία ΕSPRIT ΑΕ (Palladium) δηλώνει ότι προμηθεύτηκε 60 τεμάχια του παραπάνω προϊόντος από το Γερμανικό Οίκο που το διανέμει στην Ευρώπη και ότι έχει διαθέσει περίπου 30 τεμάχια στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Θανάσης Σκορδάς και η εταιρεία ΕSPRIT ΑΕ συνιστούν στους καταναλωτές που προμηθεύτηκαν το προϊόν αυτό να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν και εφόσον επιθυμούν την ανταλλαγή του προϊόντος με άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων τους να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλ. 210 6003040.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα