Παρέμεινε πρόεδρος της HellasScert o Γ. Καραγιάννης

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 17:18
UPD:17:28
www.hellascert.gr

Στη θέση του προέδρου της HellasScert (Ελληνική Ένωση των Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης) εξελέγη εκ νέου ο γενικός διευθυντής της Eurocert, Γιάννης Καραγιάννης.

Με αφορμή την εκλογή του, ο κ. Καραγιάννης επεσήμανε ότι «οφείλουμε να συμβάλουμε προς την κατεύθυνση της ανάδειξης της πιστοποίησης», ενώ πρόσθεσε πως πρέπει «να εργαστούμε με αξιοπιστία και συνέπεια για υγιή ανταγωνισμό και την ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου, συνεισφέροντας στην επίλυσή τους».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «η πιστοποίηση είναι μία σύγχρονη διεθνής πρακτική που θα βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις και που θα συμβάλλει στην ανάταξη και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας».

Σημειώνεται ότι η HellasCert είναι η Ελληνική Ένωση των Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον προαιρετικό και υποχρεωτικό τομέα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ISO/IEC 17020, ISO/IEC17021, ISO/IEC17024, ISO/IEC 17065.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα