Στην τελική ευθεία η διαδικασία για την ανάδειξη των κορυφαίων startups

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 15:05
UPD:15:10
Shutterstock

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία για την ανάδειξη των κορυφαίων νεοφυών επιχειρήσεων, η οποία διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Startupper.

Η επιλογή των τελικών υποψηφιοτήτων και των καλύτερων Startups θα γίνει τόσο από το κοινό -βάσει του αριθμού των ψήφων- όσο και από τη συντακτική ομάδα του Startupper και θα ανακοινωθεί την 4η Ιουνίου 2018, μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη ψηφοφορία των υποψηφίων.

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία αφορούν έξι κατηγορίες:

  • Κατηγορία SCALEUP STARTUPS: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ταχείας ανάπτυξης, άνω των 30-50 υπαλλήλων και πάνω από ένα γύρο χρηματοδότησης.
  • Κατηγορία MATURE STARTUPS: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης, έχοντας λάβει την πρώτη τους χρηματοδότηση, με προϊόν στην αγορά και ομάδα 6 - 30 ατόμων.
  • Κατηγορία EARLY STAGE STARTUPS: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Χωρίς να έχουν πάρει χρηματοδότηση, να έχει συσταθεί εταιρεία, έως 5 άτομα ομάδα.
  • Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Αφορά ομάδες και επιχειρήσεις (κερδοσκοπικές και μη) που ασχολούνται με αντικείμενα που έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία, το περιβάλλον, την διατροφή και την υγεία.
  • Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΑ STARTUPPER: Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μια γυναίκα Co- Founder στην ομάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.
  • Κατηγορία ΔΟΜΕΣ / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία υποστήριξης και ανάπτυξης στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει Accelerators, Incubators, Βραβεία, Διαγωνισμούς, Συνεργατικούς Χώρους κ.λπ.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα