ARIA FINE CATERING: AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018

Sponsored content
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 12:15
UPD:12:15

Για πάνω από 20 χρόνια, η Aria Fine Catering δημιουργεί με φαντασία, σεβασμό και ποιοτικές πρώτες ύλες, πιάτα αλλά και υπηρεσίες για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών catering των πελατών της, πάντα δίνοντας σημασία στην λεπτομέρεια.

Ειδικά για τα Ποσειδώνια 2018 στο Metropolitan Expo, έχοντας μεγάλη εμπειρία στις διεθνείς διοργανώσεις, η Aria  σας παρέχει customized υπηρεσίες catering με τις υψηλότερες προδιαγραφές, συνδυασμένες με την αποδοτικότερη, την πιο ευγενική και επαγγελματική εξυπηρέτηση, ώστε να  δεχθείτε  τους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και στην εταιρική σας δεξίωση, με τα καλύτερα και ποιοτικότερα φαγητά και ποτά.

Η οικογένειά της Aria Fine Catering, δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού, επέλεξε ως Culinary Director τον Γιάννη Μανίκη. Ο Executive Chef, μετά από την πολυετή επαγγελματική εμπειρία του σε εστιατόρια και ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου, θα φροντίσει ώστε να οργανωθεί ένα αξέχαστο event σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών σας με μια αυθεντική σπιτική  μεσογειακή εμπειρία.

Στην Aria Fine Catering, δουλεύουν σκληρά με φαντασία, πάθος και δημιουργικότητα για να κάνουν τις ιδέες σας για το τέλειο event πραγματικότητα.

www.aria.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα