ΟΠΑΠ: Συνέχεια στήριξης σε μικρομεσαίες

«ΟΠΑΠ Forward»: 21 νέες εντάξεις στο πρόγραμμα
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 14:55
UPD:14:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Είκοσι μία νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», το οποίο υλοποιείται για δεύτερο συνεχόμενο έτος και έχει ως στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

  

Οι 21 νέες αναπτυσσόμενες μμε που επιλέχθηκαν και συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος είναι οι: ΑΓΑΝ, Βιοαγρός ΑΕ, ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ, ΕΨΑ, Ιωνική, Μακεδονική, Παπουτσάνης, CoffeeIsland, Colors, eazybnb, e-fresh.gr, greekyogurt.gr, GreenFamilyAE, Inart, MacpacSA, Manifest, MedbestS.A.,Pelopac, Pitenis, Pobuca και Terra Creta. Πρόκειται για εταιρείες που εκπροσωπούν επτά παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, της βιομηχανίας ποτών και τροφίμων, της τεχνολογίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου, των υπηρεσιών, των βιομηχανικών προϊόντων και των καλλυντικών. Από αυτές, το 65% βρίσκεται στην περιφέρεια και το 25% εξάγει περίπου το ήμισυ της παραγωγής τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο δ/νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ

Σχολιάζοντας ο δ/νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «με το πρόγραμμα “ΟΠΑΠ Forward” στηρίζουμε έμπρακτα την απασχόληση και την ανάπτυξη, προσφέροντας μια μοναδική προοπτική σε δυναμικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις». Από την πλευρά του ο Α’ αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ Σπύρος Φωκάς υπογράμμισε ότι «η ανταπόκριση της επιχειρηματικής κοινότητας στην πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ είναι ιδιαίτερα μεγάλη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα