Τοyota: Aνάκληση Yaris και Yaris Verso

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2006 13:34

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Tοyota, μοντέλων YARIS και YARIS VERSO, για προληπτικό έλεγχο, εκτελεί η εταιρεία TOYOTA ΕΛΛΑΣ AΒΕE σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου/

Η ανάκληση αφορά 2598 οχήματα, παραγωγής για το μοντέλο Yaris από 31 Ιανουαρίου 2001 έως 29 Οκτωβρίου 2001 και για το Yaris Verso από 31 Ιανουαρίου 2001 έως 8 Οκτωβρίου 2001, στα οποία είναι πιθανό να παρουσιασθεί εισροή μικρής ποσότητας λαδιού από τον κινητήρα στην επαφή του αισθητήρα στροφάλου. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση της επαφής και, σε ακραία περίπτωση, διακοπή της λειτουργίας του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η Toyota Ελλάς ως εκπρόσωπος της Toyota Motor Corporation έχει ήδη φροντίσει για την αποστολή σχετικής ενημέρωσης με επιστολή στους πελάτες-κατόχους αυτοκινήτων Yaris και Yaris Verso, προκειμένου να αντικαταστήσει τον αισθητήρα στροφάλου στα αυτοκίνητα της παραπάνω παραγωγής, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την TOYOTA ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210-2808000.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα