Χ.Α.: Αποφάσεις

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2006 18:01

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

• των 3.391.194 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω επανεπένδυσης μερίσματος της χρήσεως 2005.

• των 503.690 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της ιδίας εταιρίας, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από το προσωπικό του συγκροτήματος.

Επισημαίνεται ότι η έναρξη διαπραγμάτευσης των ανωτέρω νέων μετοχών της εταιρίας για κάθε εταιρική πράξη θα γίνει ταυτόχρονα στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Λευκωσίας.

Οι ημερομηνίες έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών θα προσδιοριστούν με νεώτερες ανακοινώσεις της εκδότριας, μόλις ληφθούν οι σχετικές εγκρίσεις από το Χ.Α.Κ.

• των 73.410.192 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.", ονομαστικής αξίας εκάστης 1,00 ευρώ, που προέκυψαν από reverse split μετοχών, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 146.820.384 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 26η Ιουλίου 2006, και ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 2α Αυγούστου 2006.

Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση,

• ενημερώθηκε για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας "SOLVENCY ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" σε "SCIENS ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" και για την αλλαγή του διακριτικού της τίτλου από "SOLVENCY ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε." σε "SCIENS ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.", αλλαγές οι οποίες ισχύουν από την 27η Ιουλίου 2006.

• Και ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Μέλους - Παραγγελιοδόχου στην Αγορά Παραγώγων του ΧΑ από την εταιρία «ΔΡΑΞ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα