Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2006 10:32

Fortius Finance: «Η καθαρή συναλλακτική δραστηριότητα συνεχίζει να παραμένει σε χαμηλά σχετικά επίπεδα καταδεικνύοντας την επιφυλακτικότητα των εμπλεκόμενων στα χρηματιστηριακά δρώμενα από τη στιγμή που ο ΓΔ δεν μπορεί να ξεφύγει από το εύρος των 3.501-3.711, μέσα στο οποίο κινείται από τις 16/06.

»Η χθεσινή υποχώρηση της Wall Street αυξάνει τις πιθανότητες για την καθοδική κίνηση του ΓΔ στο ξεκίνημα τη σημερινής συνεδρίασης, με τη μεταβλητότητα να αναμένεται αυξημένη λόγω και της λήξης των παραγώγων της σειράς του Ιουλίου. Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως για τη σημερινή συνεδρίαση η διατήρηση του ΓΔ πλησίον της αντίστασης των 3,620 μονάδων».

Praxis Securities: «Η λήξη των παραγώγων σε συνδυασμό με την πιθανότητα αποκόμισης βραχυπρόθεσμων κερδών εκτιμούμε ότι θα οδηγήσουν σε τάσεις συσσώρευσης την εγχώρια αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση».

Euroxx: «Σημαντικά κέρδη κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Από τους επιμέρους δείκτες ξεχώρισε ο FTSE-20 με κέρδη 1,92% και την Αγροτική να σημειώνει κέρδη 3,33%, για μια ακόμη

συνεδρίαση.

»Στις διεθνείς αγορές το κλίμα ήταν αρνητικό με εξαίρεση το Παρίσι και την Γερμανία που σημείωσαν οριακά κέρδη. Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. θα κινηθεί σταθεροποιητικά με αυξημένη πιθανότητα για μια ήπια διόρθωση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα