ΣΥΝ για Εμπορική: Kινδυνολογεί ο Γ. Αλογοσκούφης

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2006 17:17

«Ο κ. Αλογοσκούφης, με τη σημερινή αόριστη κινδυνολογία για αυτούς που επιδιώκουν να τορπιλίσουν την ιδιωτικοποίηση της Εμπορικής Τράπεζας, επιχειρεί να διευκολύνει και να δικαιώσει το προαποφασισμένο κυβερνητικό πολιτικό έγκλημα εκποίησης της Εμπορικής, εμφανίζοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση της Ν.Δ. ως θύματα, τάχα, μιας αόριστης συνομωσίας συμφερόντων, που δεν κατονομάζει».

Τα παραπάνω αναφέρει σε δηλώσεις του ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας τη σημερινή δήλωση του κ. Αλογοσκούφη για την Εμπορική Τράπεζα.

«Ο κ. Αλογοσκούφης δεν μπορεί να επικαλείται τη συμφωνία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για πώληση του 9% της Εμπορικής στην Credit Agricole, την οποία επέκρινε τότε για αδιαφάνεια η Ν.Δ. από τη θέση της αντιπολίτευσης, ως άλλοθι στην απόφαση ξεπουλήματος της Εμπορικής Τράπεζας», επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης και προσθέτει: «Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να σταματήσει την κινδυνολογία και τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και να εγκαταλείψει αμέσως το εγχείρημα της ιδιωτικοποίησης της Εμπορικής Τράπεζας, ανεξαρτήτως αγοραστή και τιμήματος».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα