Πανεπιστήμιο Πειραιώς: 20ο συνέδριο Business Week 2018

Το μέλλον των Σχολών/ Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων: Η περίπτωση των προγραμμάτων ΜΒΑ
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 20:20
UPD:20:46

«Το μέλλον των Σχολών/ Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων: Η περίπτωση των προγραμμάτων ΜΒΑ», πρόκειται να εξεταστεί στο 20ο συνέδριο Business Week 2018, που διοργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Όπως παρατηρούν οι διοργανωτές, το σύγχρονο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί στελέχη με σύγχρονες γνώσεις και ικανότητες. Επίσης σημειώνουν ότι οι σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, δημόσιες και ιδιωτικές, και τα προγράμματα ΜΒΑ τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς παρουσιάζουν αυξητική τάση από τη δεκαετία του 2000 και μετά.

Η τάση αυτή θα συνεχισθεί, θα μειωθεί ή θα αντιστραφεί; Ποιο το παρόν στην αγορά εργασία και ποιο το μέλλον των πτυχιούχων τέτοιων προγραμμάτων σπουδών; Τα παραπάνω εξετάζονται και αναλύονται στο 20ο συνέδριο Business Week 2018.

Κύριοι εισηγητές του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Βρετανίας κ. David Wilson, o Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χατζηνικολάου Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας κ. Κόλλιας Κωνσταντίνος και η Γενική Διευθύντρια της KPMG, κ. Παπατζήμου Βερώνη.

Συντονίζει ο Διευθυντής του MBA, Καθηγητής Λεωνίδας Χυτήρης.

Η εναρκτήρια εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 21 Μαΐου 2018, ώρα 18:00 - 21:00, στο ξενοδοχείο «Divani Caravel Hotel»

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται από τις 22 έως 25 Μαΐου 2018, ώρες 18:00 – 21:00, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Χορηγός επικοινωνίας: Η Ναυτεμπορική.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα