ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έκανε κακή αρχή για το Δ' ΚΠΣ

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2006 18:35

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έθεσε σε δεκαήμερη καλοκαιρινή διαβούλευση-εξπρές το κείμενο του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος για την ψηφιακή σύγκλιση στο πλαίσιο του Δ' ΚΠΣ.

Δυστυχώς για τη χώρα μας, η ποιότητα της πρότασης και η διαδικασία-αστραπή που ακολουθείται αναδεικνύουν για πολλοστή φορά την ελαφρότητα και την προχειρότητα με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το κρίσιμο για το μέλλον της χώρας, αλλά και δύσκολο στην πράξη, θέμα της αποδοτικής και αποτελεσματικής αξιοποίησης των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το κείμενο του επιχειρησιακού προγράμματος για την ψηφιακή σύγκλιση http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/26/1222305.htm .

«Η κυβέρνηση μιλάει για ψηφιακή σύγκλιση, αλλά επί της ουσίας πουθενά δεν αναφέρει πού θα συγκλίνουμε, με ποιούς ρυθμούς και πότε.

Η κυβέρνηση έκανε κακή αρχή για το Δ' ΚΠΣ με τον τρόπο που διαβουλεύεται με τη κοινωνία το πρώτο Επιχειρησιακό Σχέδιο, τη Ψηφιακή Σύγκλιση».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα