Coca - Cola 3E: Αλλαγή στο δ.σ.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2006 10:51

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρία) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο κ. Λεωνίδας Ιωάννου παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και να επικεντρωθεί σε άλλες δραστηριότητες.

Η παραίτηση του κ. Ιωάννου έχει άμεση ισχύ.

Ο Όμιλος Kar-Tess ενημέρωσε την Coca-Cola Τρία Έψιλον ότι υπέδειξε τον κ. Αναστάσιο Δαυίδ ως αντικαταστάτη του κ. Ιωάννου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας.

Ο κ. Δαυίδ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Tufts το 1993 και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην Coca–Cola Bottling System στις Η.Π.Α. Από το 1994 έως το 1997 ο κ. Δαυίδ εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στα Τμήματα Πωλήσεων και Marketing της Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεως Α.Ε. Το 1997 ο κ. Δαυίδ εργάστηκε για την Pricewaterhouse Coopers κυρίως στον τομέα της λογιστικής και του business finance.

Από το 1998 μέχρι σήμερα ο κ. Δαυίδ είναι σύμβουλος του Ομίλου Kar-Tess σε θέματα επενδύσεων στον τομέα της εμφιάλωσης. Ο κ. Δαυίδ υπήρξε Πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρίας Navios Corporation από το 2002 έως το 2005 και σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας IDEAL GROUP A.E.. Ο κ. Δαυίδ είναι επίσης μέλος του Advisory Board του Fares Center του Πανεπιστημίου Tufts.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα