Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2006 11:15

Fortius Finance: «Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Τράπεζας Πειραιώς και Τιτάνα δεν ενείχε κάποιες αρνητικές εκπλήξεις (στην περίπτωση του Τιτάνα ήταν ελαφρώς καλύτερα των συγκλινόντων εκτιμήσεων), ενώ και η ιδιωτικοποίηση της Εμπορικής Τράπεζας φέρεται να έχει θετικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση καθώς η Credit Agricole κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά στα €25.00 ανά μετοχή σήμερα. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την προσπάθεια κίνησης του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα, με τις 3,711 μονάδες να αποτελούν το επόμενο σημείο αντίστασης για το ΓΔ».

Praxis Securities: «Τα βλέμματα της επενδυτικής κοινότητας κατά την σημερινή συνεδρίαση εκτιμούμε ότι θα είναι στραμμένα στην πιθανή νέα βελτιωμένη προσφορά της Credit Agricole http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/27/1222608.htm καθώς επίσης στην θετική προσδοκία που δημιούργησε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Τράπεζας Πειραιώς και της Τιτάν. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ότι οι πιθανότητες ανοδικής κίνησης παρουσιάζονται αυξημένες».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε σταθεροποιητικά και φάνηκε από τον αριθμό κερδισμένων, πτωτικών μετοχών που ήταν μοιρασμένος. Πρωταγωνιστές της χτεσινής συνεδρίασης οι μετοχές της Alpha Bank και της Intracom που πραγματοποίησαν αρκετά κέρδη. Για σήμερα περιμένουμε θετικότερο κλίμα μετά τις επιτυχείς ανακοινώσεις αποτελεσμάτων για την Πειραιώς, τον Τιτάνα και το Πλαίσιο. Γενικότερα οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων παίρνουν σημαντικό μερίδιο του ενδιαφέροντος από τους επενδυτές και επιδρούν στην καθημερινή διαμόρφωση των τιμών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα