Συνάντηση Σ. Τσιτουρίδη με ΟΤΟΕ - ΓΣΕΕ

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2006 16:16

Συνάντηση με τον υπουργό Απασχόλησης κ. Σάββα Τσιτουρίδη είχαν σήμερα η ΟΤΟΕ και η ΓΣΕΕ μετά από πρόσκληση του υπουργού, στο πλαίσιο της πολιτικής παρέμβασης που του ζητήθηκε για την άρση του αδιεξόδου, που αφορά στη σύναψη Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης μεταξύ ΟΤΟΕ και Τραπεζών.

Η ΟΤΟΕ επανέλαβε ότι είναι ήδη έτοιμη για άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων, οι οποίες πρέπει να έχουν επίσημο χαρακτήρα και η πλευρά των τραπεζών να εκπροσωπηθεί από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, ο υπουργός Απασχόλησης έδειξε ότι συμμερίζεται τις θέσεις της ΟΤΟΕ, τις οποίες χαρακτήρισε υπεύθυνες και λογικές και απάντησε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα πολιτικής παρέμβασης.

Με την ευκαιρία της συνάντησης η ΟΤΟΕ έθεσε και επισήμως στον υπουργό Απασχόλησης το αίτημά της για τη έναρξη ενός νέου ουσιαστικού διαλόγου για το ασφαλιστικό των τραπεζών από μηδενική βάση.

Ο υπουργός επιφυλάχθηκε να απαντήσει για τις επόμενες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του υπουργού με την ΟΤΟΕ και τη ΓΣΕΕ θα ακολουθούσε συνάντηση του υπουργού με εκπροσώπους των τραπεζών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα