Τσιτουρίδης: Δεν πρέπει να ανησυχούν οι εργαζόμενοι από την πώληση της Εμπορικής

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2006 18:45

Ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Τσιτουρίδης συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της Credit Agricole Georges Paujet.

Ο κ. Τσιτουρίδης απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε ότι «το ενδιαφέρον μιας μεγάλης γαλλικής τράπεζας αναδεικνύει το πολύ σημαντικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την Ελληνική Οικονομία, δίδει προοπτικές, ανοίγει νέους δρόμους και νέους ορίζοντες στην οικονομία της χώρας μας.

Σε κάθε περίπτωση οι όποιες αλλαγές γίνουν στο τραπεζικό τοπίο εκτιμούμε ότι θα είναι επ' ωφελεία του συμφέροντος των ελλήνων πολιτών και των συναλλασσομένων με το τραπεζικό σύστημα».

Ο κ. Τσιτουρίδης διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να θιγεί τίποτα στον εργασιακό τομέα σε περίπτωση θετικής έκβασης της προσφοράς της Credit Agricole και ξεκαθάρισε ότι το ασφαλιστικό της Εμπορικής Τράπεζας έχει κριθεί δια νόμου. «Δεν αφορά το υπό συζήτηση σχέδιο προεδρικού διατάγματος, που οδήγησε το Συμβούλιο της Επικρατείας να υποβάλει ορισμένες παρατηρήσεις. Τις παρατηρήσεις αυτές τις εξετάσαμε και τις ενσωματώνουμε σε νέο σχέδιο του προεδρικού διατάγματος».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα