AGT: Ανάπτυξη με Facility Management

«Μεγάλωσε» παρά την κρίση και αναζητεί προσωπικό με έμφαση στους μηχανικούς
Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 21:13
UPD:21:28

Ηγετικό ρόλο σε έναν ανερχόμενο τομέα της οικονομίας, όπως είναι η διαχείριση εγκαταστάσεων, φιλοδοξεί να διαδραματίσει η AGT, η οποία μετρά 20 χρόνια λειτουργίας και ανάπτυξης με έδρα στην Ελλάδα.

Η επιχείρηση απασχολεί σήμερα περίπου 100 in-house εργαζόμενους και τουλάχιστον 300 επιπλέον εξωτερικούς συνεργάτες. Αυτήν την περίοδο αναζητεί σημαντικό αριθμό προσωπικού, κατά βάση μηχανολόγους μηχανικούς, προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της, μέσα από τη σταδιακή ανάληψη μιας μεγάλης σειράς projects (βλ. Crown Hellas, Heineken-Amstel, Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Cosmote-Γερμανός, Radisson Blu Park Hotel, ΟΠΑΠ, Εθνική Τράπεζα).

Οι τρεις CEO της AGT (από αριστερά) Βασίλης Τσιντικίδης, Γιάννης Γαΐτης και Νίκος Αναστασόπουλος, φίλοι και πάλαι ποτέ συμφοιτητές.

Εκτίμηση της διοίκησης είναι ότι στην παρούσα φάση τα αεροδρόμια και ο τουρισμός δημιουργούν δυναμική στην ελληνική οικονομία που οφείλει να αξιοποιηθεί.

Αισιόδοξη είναι η προσέγγιση της εταιρείας αναφορικά με την προοπτική εξωστρέφειας του ελληνικού δυναμικού: «Οι καλές ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν και στο εξωτερικό. Πλέον, το αποδεικνύουν».

Σημειωτέον, η AGT δραστηριοποιείται σε μια σειρά ξένων αγορών (Κύπρος, Τουρκία, Ρουμανία, Γαλλία), με στόχο για το 2018 το 40% του κύκλου εργασιών να προέλθει από το εξωτερικό.

Η στρατηγική της εταιρείας φέρεται να κινείται στο τρίπτυχο «υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικό κόστος με αυστηρά στάνταρ» και στηρίζεται στην επένδυση σε νέους ανθρώπους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα