Χ.A.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2006 10:09

Aspis Bank: «H Wall Street κινήθηκε ανοδικά την Παρασκευή καθώς η αδύναµη αύξηση του αµερικανικού ΑΕΠ στο β’ τρίµηνο του 2006 δηµιούργησε προσδοκίες για διακοπή του ανοδικού κύκλου των επιτοκίων. Οι ευρωπαϊκές αγορές αναµένεται σήµερα να παρουσιάσουν σταθεροποιητικές τάσεις. Όσον αφορά την εγχώρια αγορά θεωρούµε πιθανό να εµφανίσει επίσης τάσεις σταθεροποίησης, καθώς σήµερα δεν υπάρχουν σηµαντικά εταιρικά νέα».

Fortius Finance: «Η υποχώρηση της καθαρής αξίας συναλλαγών προβληματίζει εκ νέου, καθώς οι εμπλεκόμενοι στα χρηματιστηριακά δρώμενα διατηρούν μέρος της επιφυλακτικότητάς τους σχετικά με τη βραχυπρόθεσμη πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου, παρά την απουσία αρνητικών εκπλήξεων μέχρι στιγμής από τα ανακοινωθέντα εταιρικά αποτελέσματα 6μήνου.

»Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε την προσπάθεια κίνησης του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα, υπό την προϋπόθεση ανάκαμψης της ζήτησης στις δεικτοβαρείς μετοχές. Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως είναι η παραμονή του ΓΔ πάνω από τις 3.711 μονάδες,. Στο μέτωπο των αποτελεσμάτων, το ενδιαφέρον αναμένεται να στραφεί στην Eurobank (01/08) και στον όμιλο Μυτιληναίου (03/08)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα