ΠΑΣΟΚ : «Κούφιες υποσχέσεις Κεφαλογιάννη»

«Περί επενδύσεων που θα λύσουν τα προβλήματα της ακτοπλοΐας»
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2006 15:17
UPD:15:22

«Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών, ο υπουργός Ναυτιλίας και ο υφυπουργός Εξωτερικών, συσκέφθηκαν σήμερα προκειμένου ... να επαναλάβουν για μία ακόμη φορά τις επί ενάμιση χρόνο συνεχείς κούφιες υποσχέσεις του κ. Κεφαλογιάννη, περί "επενδύσεων που θα λύσουν τα προβλήματα της ακτοπλοΐας"».

Αυτό επισημαίνουν σε δήλωσή τους με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/31/1223703.htm , ο συντονιστής Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας και ο εισηγητής του ΚΤΕ Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννης Διαμαντίδης.

«Επιτέλους ας πάψουν να επικαλούνται μόνο το -κατά τα άλλα- ανεκτέλεστο επί 18 μήνες πρωτόκολλο με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, και ας κάνουν κάτι συγκεκριμένο και απτό, για τη βελτίωση των απαράδεκτων σε πολλές περιπτώσεις λιμενικών υποδομών», σημειώνουν χαρακτηριστικά τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα κάλεσαν τον κ. Κεφαλογιάννη να τοποθετηθεί για τη θλιβερή κατάσταση -όπως αναφέρουν- κατάσταση που διαμορφώθηκε στην ακτοπλοΐα, κατάσταση που -όπως υπενθυμίζουν- ανάγκασε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κυκλάδων να προετοιμάζει προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παραβίαση των δικαιωμάτων των κατοίκων του νησιού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα