Δεύτερο Hilton στην Αθήνα από τη Βιοχάλκο

Τρίτη, 22 Μαΐου 2001 16:20

Μνημόνιο Συναντίληψης για τη δημιουργία ενός δεύτερου ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα - και συγκεκριμένα στην Πλατεία Καραϊσκάκη - υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Hilton International και της Βιοχάλκο. Σύμφωνα με το μνημόνιο, τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου αναλαμβάνει η Hilton International για λογαριασμό της Βιοχάλκο.

Πιο συγκεκριμένα, το υπάρχον ακίνητο που ανήκει σε θυγατρική της Βιοχάλκο θα ανασκευαστεί με στόχο τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων διεθνών προδιαγραφών, με 280 δωμάτια, εστιατόρια, κοινόχρηστους χώρους, αίθουσες συνεδρίων και χώρους στάθμευσης για επαγγελματικές δραστηριότητες και αναψυχή. Το νέο ξενοδοχείο υπολογίζεται να λειτουργήσει στα μέσα του 2003.

Οπως επισημαίενται σε ανακοίνωση της Βιοχάλκο, μαζί με το υπάρχον Hilton Athens και την ξενοδοχειακή μονάδα αναψυχής Hilton Rhodes Resort, η δεύτερη μονάδα στην Αθήνα θα δώσει τη δυνατότητα στη Hilton International να ενισχύσει την παρουσία της και το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της στην Ελλάδα.

Σημειώνεται, ότι η Hilton Hotels Corporation και η Hilton International, θυγατρική της Hilton Group plc., έχουν σχηματίσει διεθνή συμμαχία για την προώθηση του ονόματος Hilton. Συνολικά οι δύο εταιρείες διαθέτουν πάνω από 2.000 ξενοδοχεία σε 55 χώρες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα