Καθημερινή ενημέρωση για τις τιμές της αμόλυβδης στην περιφέρεια

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2006 16:18

Απόφαση που αφορά την καθημερινή συγκέντρωση των τιμών πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης και αποστέλλεται προς όλους τους Νομάρχες της χώρας υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη 26/7 ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας απέστειλε κατεπείγουσα εγκύκλιο σε όλους τους νομάρχες της χώρας, εκτός της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, και τους καλεί από την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2006 και καθημερινά μέχρι τις 09:00 π.μ., να συγκεντρώνουν τις τιμές πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης που διατίθεται από τα πρατήρια και βρίσκονται στην περιοχή δικαιοδοσίας τους και να καταρτίζουν καταστάσεις, στις οποίες θα περιέχονται αναλυτικά η διεύθυνση, το σήμα και η τιμή πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης εκείνης της ημέρας.

Οι καταστάσεις αυτές θα αποστέλλονται καθημερινά, μέχρι τις 11:00 π.μ., στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, τοπικές εφημερίδες) και θα κοινοποιούνται στη Διεύθυνση Πετρελαϊκής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο κ. Παυλόπουλος καλεί τους νομάρχες να ορίσουν άμεσα αρμόδιο υπάλληλο ο οποίος θα λειτουργεί ως σύνδεσμος με το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και το Υπουργείο Ανάπτυξης με σκοπό την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύψουν στην πορεία υλοποίησης.

«Ο υπάλληλος που θα επιφορτισθεί με την καταχώρηση των τιμών θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Την 4η Αυγούστου 2006 θα ακολουθήσει νέα εγκύκλιος η οποία θα περιέχει λεπτομερείς οδηγίες για την καθημερινή καταχώρηση των τιμών στην ηλεκτρονική εφαρμογή. Εν τω μεταξύ, και μέχρι την αποστολή της εγκυκλίου, πρέπει να συλλέξετε σε ψηφιακή μορφή τον κατάλογο των λειτουργούντων πρατηρίων υγρών καυσίμων στον νομό σας.

Παρακαλείστε να συλλέξετε τα ακόλουθα στοιχεία για τα πρατήρια καυσίμων αρμοδιότητάς σας:

1. Εμπορική επωνυμία - ονομασία

2. ΑΦΜ

3. Πλήρη διεύθυνση

4. Τηλέφωνο (σταθερό)

5. ΦΑΞ

6. Ονοματεπώνυμο υπεύθυνου του πρατηρίου

7. Σήμα πρατηρίου».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα