Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2006 10:51

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά διατήρησε την ανοδική της πορεία με κύριο χαρακτηριστικό την διάχυση του ενδιαφέροντος και σε μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Θεωρούμε, εκτός απρόοπτου γεγονότος, πως θα πραγματοποιηθεί μία εξισορρόπηση - διόρθωση στην παρούσα φάση, πριν πραγματοποιηθεί νέα ανοδική κίνηση μεγαλύτερης διάρκειας».

Praxis Securities: «Θετικά αναμένεται να κινηθεί η αγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση ακολουθώντας αφενός το θετικό κλείσιμό των κυριοτέρων διεθνών κεφαλαιαγορών και αφετέρου τις θετικές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί από τις ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων».

Aspis Bank: «Η Wall Street ανέκαµψε χθες, µετά τη δηµοσίευση ικανοποιητικών αποτελεσµάτων από την Procter & Gamble. Οι ευρωπαϊκές αγορές αναµένεται να κινηθούν ανοδικά σήµερα κάτι που θεωρούµε ότι θα επηρεάσει θετικά και την εγχώρια αγορά. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήµερα αναµένεται να βρεθούν οι µετοχές του Οµίλου Μυτιληναίου».

Euroxx: «Κέρδη για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης (0,79%) τιμών της Σοφοκλέους την Τετάρτη... Σε ανοδική τροχιά κινήθηκαν και οι διεθνείς αγορές με τη Wall Street να καταγραφεί κέρδη λόγω των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων των εταιρειών για το πρώτο εξάμηνο. Σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α να επιχειρήσει διάσπαση του φράγματος των 3.800 μονάδων».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα