Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2006 11:25

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε σε επίπεδα σταθεροποίησης με τον όγκο συναλλαγών να κινείται στα “ρηχά”. Από τις μετοχές που ξεχώρισαν και σε σχέση με τον όγκο συναλλαγών αλλά και σε σχέση με τα κέρδη που πραγματοποίησαν ήταν το ΥΓΕΙΑ, ΕΛΤΕΧ και ΦΡΙΓΟ. Η αγορά διατηρεί την ανοδική της πορεία παρά τις διαθέσεις για το αντίθετο και συντηρεί τα υψηλά επίπεδα. Για σήμερα περιμένουμε συνέχεια της ανόδου καθώς διατηρήθηκαν οι τιμές υψηλά και σε συνδυασμό με τις διεθνείς αγορές είναι πιθανή η δημιουργία νέων υψηλών».

Euroxx: «Οριακές απώλειες 0,03% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους την Πέμπτη, αδυνατώντας να διασπάσει την ισχυρή αντίσταση των 3.800 μονάδων… Η αύξηση των επιτοκίων από την τράπεζα της Αγγλίας (BOD) οδήγησε τις Ευρωπαϊκές αγορές σε πτώση, ενώ η Wall Street παρουσίασε μικτή εικόνα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης και τελικά έκλεισε σε θετικό έδαφος. Σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. να κινηθεί παράλληλα με τις ευρωπαϊκές αγορές».

Proton Χρηματιστηριακή: «Αναμένουμε ένα θετικό άνοιγμα με την Frigoglass στο επίκεντρο μετά την ανακοίνωση καλύτερων των αναμενόμενων αποτελεσμάτων χθες μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα