Πανελλήνια Τράπεζα: Αύξηση επιτοκίων

Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2006 16:59

Tην αναπροσαρμογή των επιτοκίων της ανακοινωσε σήμερα η Πανελλήνια Τράπεζα, μετά την αύξηση κατά 0,25% του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Τα νέα επιτόκια της Τράπεζας διαμορφώνονται ως εξής:

Στον τομέα των καταθέσεων: Τα επιτόκια των λογαριασμών Ταμιευτηρίου και Συνεταιριστικού Ταμιευτηρίου αυξάνονται έως και κατά 0,20%. Τα επιτόκια των λογαριασμών Τρεχούμενοι, Όψεως και Συνεταιριστικός Τρεχούμενος καταθέσεων αυξάνονται έως και κατά 0,25%. Τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων αυξάνονται έως και κατά 0,25%, ανάλογα με το ποσό και τη χρονική διάρκεια της κατάθεσης.

Στις χορηγήσεις: Το Βασικό επιτόκιο της Στεγαστικής Πίστης του παραμένει αμετάβλητο. Το σταθερό επιτόκιο (για το πρώτο έτος) των στεγαστικών δανείων αυξάνεται κατά 0,20%.Το Βασικό επιτόκιο της Επιχειρηματικής Πίστης αυξάνεται κατά 0,25%.

Τα κυμαινόμενα επιτόκια της Προσωπικής - Καταναλωτικής Πίστης αυξάνονται κατά 0,25%. Το κυμαινόμενο επιτόκιο του Λογαριασμού Υπερανάληψης αυξάνεται κατά 0,25%. Τα κυμαινόμενα επιτόκια των Πιστωτικών Καρτών αυξάνονται κατά 0,25%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα