Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2006 11:07
UPD:11:10

Egnatia Finance: «Θα πρέπει να αναμένεται μια πλάγια κίνηση με ανοδική τάση. Ωστόσο, τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου του 2006 σε συνδυασμό με τις επιδόσεις άλλων ευρωπαϊκών χρηματιστηριακών αγορών και εξαγορές και συγχωνεύσεις ή σενάρια για αυτές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τάση».

Fortius Finance: «Η απομάκρυνση του ΓΔ από τον απλό ΚΜΟ των 200 ημερών (3.800 μονάδες) και η διάσπαση της αντίστασης των 3,828 μονάδων κατέδειξαν τη θετική ψυχολογία που επικρατεί στις τάξεις των επενδυτών στην τρέχουσα φάση. Οι εκτιμήσεις ότι η Δημόσια Πρόταση της Credit Agricole, που ολοκληρώνεται σήμερα, θα είναι επιτυχής (θα συγκεντρωθεί δηλαδή άνω του 40%) τονώνει ακόμα περισσότερο το θετικό κλίμα, με το ζητούμενο πλέον να είναι η αύξηση της καθαρής αξίας συναλλαγών άνω των €300 εκ. Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ γύρω από τρέχοντα επίπεδα».

Euroxx: «Με κέρδη 1,36% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους την Παρασκευή… Μικτή εικόνα παρουσίασαν οι διεθνείς αγορές την Παρασκευή με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια να καταγράφουν σημαντικά κέρδη σε αντίθεση με την Wall street που παρουσίασε οριακές απώλειες. Για σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. να κινηθεί ανοδικά διατηρώντας το θετικό κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα