ΕΤΑ: Διαγωνισμός για μακροχρόνια μίσθωση Ξενία Θάσου και Τσαγκαράδας

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2006 16:31
UPD:16:33

Στην τουριστική αξιοποίηση των Ξενία Θάσου και Τσαγκαράδας προxωρά η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ Α.Ε.) προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος, μετά και την πρόσφατη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων.

Ο διαγωνισμός αφορά στην μακροχρόνια μίσθωση http://www.naftemporiki.gr/premium/archive/story.asp?id=1226123 ενός ή αμφοτέρων των ξενοδοxείων Ξενία Θάσου και Ξενία Τσαγκαράδας, με ταυτόχρονη ανάληψη υποχρέωσης για ανακαίνιση, επισκευή και ενδεχομένως επέκταση των ήδη υπαρxόντων κτισμάτων.

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις: α) Προεπιλογής (α΄ φάση) και β) Διενέργειας κλειστού διαγωνισμού (β΄ βάση).

Στόχος είναι η λειτουργία συγχρόνων ξενοδοχείων, κατηγορίας τριών αστέρων και άνω.

Πληροφορίες σχετικά με τη διενέργεια της Α' Φάσης του Διαγωνισμού, αλλά και σχετικά με την διαδικασία του Διαγωνισμού, περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που θα βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στα γραφεία της ΕΤΑ (Βουλής 7, 6ος όροφος, Σύνταγμα) σε έντυπη μορφή και στην ιστοσελίδα της ΕΤΑ ( www.tourism-development.gr ) σε ηλεκτρονική μορφή. Η υποβολή των Επιστολών Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα γίνεται στα γραφεία της ΕΤΑ το αργότερο έως την 18η Οκτωβρίου 2006.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα