H ελληνική Syncbnb στις 15 κορυφαίες startups

Θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 12:20

Από την έντυπη έκδοση

Ξεχώρισε ανάμεσα σε 507 ευρωπαϊκές startups και μέσα από μια πολύ αυστηρή διαδικασία συνεχόμενων αποκλεισμών, η ελληνική Syncbnb επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο για νεοφυείς επιχειρήσεις στη Βαρκελώνη στις 24 Απριλίου.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την υπηρεσία της μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό που απαρτίζεται από την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού startup οικοσυστήματος. Startuppers, serial entrepreneurs, διαχειριστές κεφαλαίων, επιχειρηματικοί άγγελοι (angel investors), αλλά και οπαδοί της τεχνολογίας από όλη την Ευρώπη θα κατακλύσουν το Auditori AXA για την ευρωπαϊκή γιορτή της επιχειρηματικότητας, ενώ ένα επιλεγμένο πάνελ κριτών θα επιλέξει το top ευρωπαϊκό startup για το 2018 ανάμεσα σε 15 startups που δημιουργούν καινοτομία στους χώρους του ηλεκτρονικού εμπορίου, του τουρισμού, των ασφαλίσεων, της επικοινωνίας, κ.α. Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής της Syncbnb, δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή της εταιρείας του στο top 15 των ευρωπαϊκών startups.

Υπενθυμίζεται ότι η Syncbnb ιδρύθηκε το 2017 από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα και βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής (Airbnb, Booking.com, Homeaway, Tripadvisor, Expedia κ.λπ.), ενώ στη συνέχεια φροντίζει ώστε όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια να είναι πλήρως συγχρονισμένα ώστε να μην έχουν διπλοκρατήσεις. Η Syncbnb έχει πελάτες από 78 χώρες και χρηματοδοτήθηκε από 6 πολύ γνωστούς Έλληνες angel investors. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα