Κορρές: «Πράσινο» του Δ.Σ. στην προσφορά της Nissos

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 13:45
UPD:13:53

Θετικό είναι το διοικητικό συμβούλιο της Κορρές Α.Ε. στην υποχρεωτική δημόσια πρόταση που απηύθυνε η Nissos Holdings για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας. Επισημαίνει ότι αποβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά τις εργασιακές σχέσεις. 

Στην αιτιολογοημένη γνώμη τους τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επισημαίνουν ότι το προσφερόμενο τίμημα των 5,08 ευρώ/μετοχή της δημόσιας πρότασης εκπληρώνει τις απαιτήσεις του Ν. 3461/2006 και βρίσκεται πάνω από τα όρια του εύρους αξιών, που προσδιόρισε η έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Αναφέρουν επίσης ότι η επιχειρηματική στρατηγική της Nissos για την Κορρές, καθώς και η πρόθεση να προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της αποβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά και εκτιμούν ότι η οποιαδήποτε έκβαση της δημόσιας πρότασης δεν θα έχει ουσιώδη επίδραση στα συμφέροντα της Κορρές.

Σημειώνουν τέλος ότι η δημόσια πρόταση δεν αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στις εργασιακές σχέσεις ή στον αριθμό προσωπικού στο βαθμό που δεν θα επέλθουν σημαντικές μεταβολές στις υφιστάμενες συνθήκες της αγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα