MIG: Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, αλλά όχι συμφωνία

Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 11:01
UPD:11:09
EUROKINISSI

Τις πληροφορίες, που θέλουν επενδυτές να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγορά ή στραητηγική συνεργασία, επιβεβαίωσε με επιστολή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς o όμιλος συμμετοχών MIG. Ξεκαθαρίζει, ωστόσο, πως δεν έχει προκύψει προς το παρόν καμία ανακοινώνισιμη προσφορά ή συμφωνία.

Ύστερα από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Μarfin ανακοινώνει ότι «έχει γίνει επανειλημμένα, όπως άλλωστε και κατά τα προηγούμενα έτη, αποδέκτης διερευνητικών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά, τη μεταβίβαση ή τη στρατηγική συνεργασία στους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται στα πλαίσια των οποίων υπογράφονται οι συνήθεις συμφωνίες εμπιστευτικότητας».  Συμπληρώνει, ωστόσο, πως δεν έχει προκύψει «μέχρι σήμερα οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία. Κατά συνέπειαν τα αναφερόμενα σε τιμές δημοσιεύματα στερούνται βάσεως και αποτελούν απλές υποθέσεις των συντακτών τους».

Στην επιστολή της η εταιρεία επαναλαμβάνει ότι σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. «Η Εταιρεία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» αναφέρει η επιστολή και καταλήγει καλώντας το επενδυτικό κοινό «να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες ανακοινώσεις ή δελτία Τύπου της εταιρίας».

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα