ΩΜΕΓΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Αλλαγή σύνθεσης δ.σ.

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2006 17:32

Την εκλογή του Παναγιώτη Μάλλιου του Γεωργίου, ως μέλους του διοικητικού της συμβουλίου της μέχρι το τέλος της θητείας του, στη θέση του παραιτηθέντος μέλους κ. Ιωάννη Νοικοκυράκη, ανακοίνωσε η Ωμέγα ΑΕΕΧ.

Ο ορισμός εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με τον ν. 3016/2002 "Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης", έχει ως εξής:

1. Δημήτριος Κουζιώνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος,

2. Τίτος Ριτσάτος, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

3. Παναγιώτης Μάλλιος, Εκτελεστικό Μέλος,

4. Νικόλαος Γκούμας, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,

5. Ιωάννης Ντεληδήμος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, και

6. Αικατερίνη Κατώπη, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 14/8 αποφαστίστηκε επίσης η ανάθεση της εκπροσώπησης της εταιρείας στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο, γενικό διευθυντή και διευθυντή Επενδύσεων και Εργασιών της εταιρείας κ. Δημήτριο Κουζιώνη και στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Παναγιώτη Μάλλιο με τη ρητή εντολή να δεσμεύουν την εταιρεία, ενεργώντας ο καθένας χωριστά, με μόνη την υπογραφή του, ως αναλυτικά αναφέρεται στο από 14.08.2006 πρακτικό δ.σ..

Αποφασίστηκε επίσης ο ορισμός του κ. Νικόλαου Λιανέρη του Εμμανουήλ ως νέου μέλους της Επενδυτικής Επιτροπής της εταιρείας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ιωάννη Νοικοκυράκη. Συνεπώς η νέα Επενδυτική Επιτροπή, μέχρι το τέλος της θητείας του διοικητικού συμβουλίου, αποτελείται από τους: Δημήτριο Κουζιωνη, Παναγιώτη Μάλλιο και Νικόλαο Λιανέρη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα