Διαγωνισμός Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ: Προτάσεις έως 17/9

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2006 17:13

Η ΟΤΕΝΕΤ ανακοίνωσε ότι δίνεται παράταση στην ημερομηνία υποβολής προτάσεων στο Διαγωνισμό Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ - Innovation 2006 ( www.innovation2006.gr ). Ως νέα ημερομηνία λήξης υποβολής των προτάσεων στο Διαγωνισμό ορίζεται η Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, έως τις 24:00.

Στόχος του Διαγωνισμού, που τελεί υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις καινοτόμες ιδέες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξάπλωση χρήσης του Διαδικτύου και της καινοτομίας στη χώρα μας. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε δύο κατηγορίες: (α) Εφευρετικότητα (υπηρεσία ή προϊόν) και (β) Επιχειρηματική Ιδέα. Η OTENET θα επιβραβεύσει τις τρεις καλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες/προτάσεις από κάθε κατηγορία με τα ποσά των 50.000€, 25.000€ και 10.000€ αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται, πως στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΟΤΕΝΕΤ. Εσύ και εγώ, μαζί», η εταιρεία θα διαθέσει το ποσό των 5€ για κάθε έγκυρη κατάθεση πρότασης στο Διαγωνισμό Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ - Innovation 2006. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού εργαστηρίου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών που ερευνά -με καινοτόμες μεθόδους και τη χρήση της τεχνολογίας- την ηπατική αναγέννηση σε κυτταρικό και μοριακό επίπεδο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα