Προωθείται απευθείας σύνδεση με Ινδία και εξετάζεται προβολή μέσω Bollywood

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2006 16:05

Η σύσταση γραφείου του ΕΟΤ στην Ινδία, καθώς και η ανάπτυξη της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών είναι στις προθέσεις του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ανακοίνωσε η υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ινδίας Anand Sharma και τον πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα B. Balakrishnan.

Ο υφυπουργός εξωτερικών της Ινδίας απηύθυνε πρόσκληση προς την Υπουργό να επισκεφθεί την χώρα του στις αρχές του 2007 στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει και συνάντηση με τον Ινδό ομόλογό της, και ανέφερε την προοπτική συνεργασίας ελληνικών και ινδικών επιχειρήσεων στον τομέα τεχνολογίας τουρισμού, δημοσίων σχέσεων και κατασκευών, καθώς και τις δυνατότητες τουριστικής προβολής της Ελλάδας μέσω του ινδικού κινηματογράφου.

Παράλληλα, με αφορμή το θέμα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης των δύο χωρών που έθεσε η κ. Πετραλιά, ο ινδός υφυπουργός ανέφερε την πρόθεση της χώρας του να προχωρήσει στις σχετικές αποφάσεις, μέσω των εθνικών αερομεταφορέων της Ινδίας, εντός του 2007.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα