Alter Ego: Ξεπέρασε τα 50 σημεία το δίκτυο καταστημάτων

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 14:18

Από την έντυπη έκδοση

Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την αναπτυξιακή της πορεία η Alter Ego, εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου, με παρουσία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ήδη με 3 νέες προσθήκες στο δίκτυο της εταιρείας κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, ο συνολικός αριθμός καταστημάτων στην αλυσίδα υπερέβη το 50. Τα νέα καταστήματα της Alter Ego, που διαθέτει επίσης τα προϊόντα της σε άλλα 200 σημεία πώλησης, βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 141, Χαριλάου), στην Καλαμάτα (Αριστομένους 97 και Τούμπουρου) και στη Λεμεσό, στην Κύπρο (Ανεξαρτησίας 93Β). 

Παράλληλα, η Alter Ego απέσπασε δύο διακρίσεις στα πρόσφατα Βραβεία Franchise 2018 -που τελούν υπό την αιγίδα των κλαδικών φορέων και επιμελητηρίων ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchice), EBEA (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και EEA (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών)-, κατακτώντας το «Gold - Most Loyal Network» και το «Gold - Effective Educational Procedures». 

Αναφερόμενος στις διακρίσεις αυτές, ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, εμπορικός διευθυντής της Alter Ego, σχολίασε: «Το δίκτυό μας μεγαλώνει και η δουλειά, η δική μας και των συνεργατών μας, επιβραβεύεται. Τα δύο χρυσά βραβεία μας είναι αντανάκλαση της διαχρονικής πιστότητας των franchisees μας, αλλά και της μεγάλης έμφασης που δίνουμε στην εκπαίδευση, στην οργάνωση, στη στελέχωση και στις διαδικασίες των καταστημάτων που φέρουν το σήμα μας. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι και ο μόνος δρόμος για να πετύχουμε τον κεντρικό στόχο μας: να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ατμίσματος στους πελάτες μας».   



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα