Στον Πρωθυπουργό οι προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για ΜΜΕ και ανεργία

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006 12:07

Τις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για ζητήματα χρηματοδότησης και επιδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταπολέμησης της ανεργίας, επέδωσε στον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δημήτρης Ασημακόπουλος.

Όπως είπε μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, η ΓΣΕΒΕΕ δεν είναι αντίθετη σε μεταρρυθμίσεις και σε αλλαγές, αλλά μόνο σε μεταρρυθμίσεις που δημιουργούν οφέλη για λίγα συμφέροντα.

Παράλληλλα παρατήρησε πως δεν υπάρχει γενικό στρατηγικό πλαίσιο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να συμμετάσχει σε μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ασημακόπουλος είπε ότι ετέθη μόνο περιφερειακά το θέμα της διαφθοράς στο δημόσιο και σημείωσε ότι είναι ένα θέμα για το οποίο έχει γίνει πολύ συζήτηση στο παρελθόν, ωστόσο δεν αντιμετωπίζεται.

Σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Ασημακόπουλου, είπε στους εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ ότι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί.

Ο κ. Ασημακόπουλος ρωτήθηκε και για το ζήτημα της απαγόρευσης των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και απάντησε ότι δεν έθεσαν το ζήτημα αυτό στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, πρόσθεσε όμως, ότι υπάρχει πλαίσιο και θύμισε παλαιότερη δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος είχε πει «ας με αφήσουν να τους πιάσω και θα τους πιάσω», εννοώντας εκείνους που προκαλούν επεισόδια.

Για το ίδιο θέμα ο κ. Ασημακόπουλος, επισήμανε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει συζήτηση, καθώς είμαστε σε προεκλογική περίοδο, και τόνισε πως η συζήτηση θα πρέπει να γίνει αργότερα με ψυχραιμία και χωρίς να παραβιάζονται τα δικαιώματα των πολιτών.

Πηγή ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα