Χ.Α.: Aλλαγές στη σύνθεση των δεικτών

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2006 14:46

Λόγω της παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών GOODY'S A.E., ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε., και CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε. – ύστερα από τη συγχώνευσή τους με τη Δέλτα Συμμετοχών - αφαιρούνται οι μετοχές τους από τους Δείκτες στους οποίους συμμετέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στους Δείκτες Χ.Α.

• Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ΕΛΑΪΣ – UNILIVER Α.Ε. με στάθμιση 100%.

• Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ΕΛΑΪΣ – UNILIVER Α.Ε. με στάθμιση 100%.

• Δείκτης FTSE/Χ.Α. International

Οι μετοχές των εταιρειών GOODY'S A.E. και CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλων εταιρειών.

• Δείκτης FTSE/Χ.Α. SmallCap 80

Οι μετοχές της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. με στάθμιση 50%.

• Δείκτης FTSE/Χ.Α. 140

Οι μετοχές των εταιρειών GOODY'S A.E. και CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλων εταιρειών. Οι μετοχές της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. με στάθμιση 50%.

• Δείκτης FTSE/Χ.Α. Τροφίμων & Ποτών

Οι μετοχές των εταιρειών ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. και CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη ενώ οι μετοχές της εταιρείας ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. εισέρχονται στην σύνθεση του Δείκτη με στάθμιση 50% λόγω συμμετοχής τους στον Δείκτη FTSE/X.A. 140.

• Δείκτης FTSE/Χ.Α. Ταξιδιών & Αναψυχής

Οι μετοχές της εταιρείας GOODY'S A.E. αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

Οι αλλαγές ισχύουν από σήμερα, Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2006.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα