Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2006 10:09
UPD:11:26

Egnatia Finance: «Αναμένουμε το κλίμα να παραμείνει αμετάβλητο σήμερα, οδηγώντας τον γενικό δείκτη να κινηθεί στα ίδια επίπεδα, με την πορεία των ξένων χρηματιστηρίων επίσης να επηρεάζει την τάση».

Aspis Securities: «Θεωρείται πιθανή η εµφάνιση τάσεων συσσώρευσης στις διεθνείς αγορές σήµερα λόγω ρευστοποιήσεων κερδών και της νέας ανόδου των τιµών του πετρελαίου. Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, θεωρούµε ότι ελλείψει σηµαντικών εταιρικών νέων θα ακολουθήσει την κίνηση των διεθνών αγορών».

Fortius Finance: «Η ελαφρά μετατόπιση του αγοραστικού ενδιαφέροντος προς τη μεσαία κεφαλαιοποίηση μπορεί να θεωρηθεί ως υγιής μετά τη σημαντική άνοδο της υψηλής κεφαλαιοποίησης, εν απουσία μάλιστα νέων που θα μπορούσαν την υποστηρίξουν.

»Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ αρχικά σε υψηλότερες περιοχές, με την περαιτέρω πορεία του και το πρόσημό του να εξαρτάται από τη δυνατότητα απορρόφησης των ρευστοποιήσεων στις δεικτοβαρείς μετοχές.

»Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως είναι η διάσπαση του ΓΔ πάνω από την αντίσταση των 3,950 μονάδων και η παραμονή του πάνω από αυτήν για τρεις τουλάχιστον συνεδριάσεις».

Euroxx: «Mε κέρδη 0,66% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών της Σοφοκλέους, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση... Η ανοδική κούρσα συνεχίστηκε στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την Wall Street να παραμένει κλειστή λόγω της Labor day, και κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας μετά την πτώση των τιμών του πετρελαίου και την έντονη δραστηριότητα στον τομέα των εξαγορών και των συγχωνεύσεων. Για σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά του ΧΑ να κινηθεί ανοδικά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα