Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας - Ταϊλάνδης στον τομέα του τουρισμού

Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2006 14:16
UPD:14:18

Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας - Ταϊλάνδης στον τομέα του τουρισμού, υπέγραψαν σήμερα υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Βασιλείου της Ταϊλάνδης, δρ. Σουρακιαρ Σατιρατάι (Dr Surakiart Sathirathai).

Στο πλαίσιο του Μνημονίου, η κ. Πετραλιά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης συμφώνησαν στη διευκόλυνση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών, την ενίσχυση της αμοιβαίας τουριστικής προβολής μέσω ανταλλαγής πληροφοριών και διαφημιστικού υλικού, την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού και την ενίσχυση των επενδύσεων Ελλήνων και Ταϊλανδών επιχειρηματιών στους αντίστοιχους τουριστικούς τομείς τους.

«Το μνημόνιο περιλαμβάνει την συνεργασία μας στον τουριστικό τομέα, την διευκόλυνση της διακίνησης περισσοτέρων τουριστών από την Ταϊλάνδη προς την Ελλάδα και από την Ελλάδα προς την Ταϊλάνδη», δήλωσε μετά την υπογραφή του Μνημονίου η υπουργός Τουρισμού και πρόσθεσε πως η συμφωνία αναφέρεται όχι μόνο στην αύξηση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στις δυνατότητες ανάπτυξης επενδύσεων μεταξύ Ελλάδος και Ταϊλάνδης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα